torstai 19. syyskuuta 2013

Helsinki Chic testaa Helsingin brunssipaikat: Salutorget

Käymme säännöllisen epäsäännöllisesti brunsseilla ja ajattelimme, että voisimme kirjoittaa blogiin brunssikokemuksistamme. Brunssi on miellyttävä tapa tavata ystäviä ja lapsetkin tykkäävät. Valitettava tosiasia on, että hetken mielijohteesta sunnuntaibrunssille on Helsingissä melkein mahdoton päästä. Ollaan joskus kierretty Marjon kanssa monta paikkaa läpi todeten, ettemme mahdu mihinkään. Aina ei jaksaisi suunnitella tekemisiään etukäteen.

Viime sunnuntaina olimme Marjon kanssa varanneet pöydän ravintola Salutorgetin brunssille klo 12 kattaukseen. Olimme liikenteessä ilman perheitä, mutta uskoisin, että muksutkin tykkäisivät Salutorgetista. Miellyttävän tilan ansiosta brunssi tuntui sopivan rauhalliselta.Salutorgetin brunssi eroaa muista kokeilemistani siinä, että se on hyvin ruokaisa eikä lainkaan aamiaismainen. Pääruoka tarjoiltiin pöytään ja mieleisensä sai valita kahdesta vaihtoehdosta. Pidän Salutorgetin fiiliksestä ja se toimi tälläkin kertaa. Tilassa on hyvä ääniergonomia eli keskusteleminen on helppoa ilman huutamista.



Miinusta täytyy antaa siitä, ettei hintaan (33,50) kuulunut veden lisäksi muita juomia. Kahvit, limsat ja muut täytyi tilata erikseen. Mielestäni brunssi huutaa rinnalleen kahvia eikä mehukaan pahitteeksi olisi. Ruoat olivat hyviä ja niitä oli runsaasti. Mikään ei ainakaan klo 12 kattauksessa loppunut kesken. Jälkiruokapöydälle erityiskiitos.


Kaikkea on maistettava!


Kiitämme:
- miljöö
- rauhallinen tunnelma
- hyvät ruoat
- pöytiintarjoiltu pääruoka


Jäimme kaipaamaan:
- kahvia!

Kokonaisarvio: Menemme toistekin.

Miia

PS. Bloggarit yrittävät jatkossa ottaa kameran mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti