keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Päivän asu 24.9.

Sitä siirryttiin sitten kertarytinällä kesästä syksyyn ja vielä todella viileisiin keleihin. Toivon todella, että välikausitakkikeli kestää pidempään kuin viikon. Talvitakkeihin en kerta kaikkiaan suostu vielä pukeutumaan!

Yritin kuvailla eilen alkuillasta päivän asuani, mutta lopputulos ei ollut paras mahdollinen. Meillä on tällä hetkellä vain yksi peili ja se sijaitsee hämärässä eteisessä. Hakusessa pitäisi ilmeisesti olla tehokkaampi kattovalaisin, jotta pystyn bloggailemaan päivän asuja nykyistä paremmin.

Päälle olin valinnut Filippa K:n mustan mekon. Sen vyötäröllä on hauska rypytys, mutta eipä se valitettavasti kuvassa pääse oikeuksiinsa. Lisäksi jalassa Rag&Bonen tummansiniset Newburyt, joista alla lisää. Takki Ivo Nikkolo, huivi Gucci ja laukku Mulberry.

Tilasin kuukausi sitten Outnetista Rag&Bonen Newbury bootsit ja tykästyin niihin välittömästi. Kaipasin itselleni väritykseltään hiukan "kevyempiä" nilkkureita, joita on mukava pitää syksyllä ja keväällä, kun kadut ovat kuivia ja talvikengät tuntuvat liian raskailta. Lisäksi olin iloinen, että kyseisiä kenkiä valmistetaan myös puolikkaassa koossa, sillä jalkani on nykyisin ikävästi kokojen 38 ja 39 välissä. 38,5 osoittautui täydelliseksi. Kengissä on nahkapohja, joten kävin teetättämässä puolipohjan suutarilla ennen käyttöönottoa. Tämän pitäisi lisätä kenkien käyttöikää huomattavasti.



Mukavaa päivää kaikille!

Miia

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/10723243/?claim=6kaqje33pve">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti