tiistai 31. joulukuuta 2013

Hyvää uutta vuotta!

Vuosi vaihtuu, ja mikä vuosi tämä onkaan ollut! Vuosi on mennyt niin hurjaa vauhtia, että ihan huimaa. Vuosi vaihtuu Helsingissä tällä kertaa tällaisessa lämpimässä säässä. On kuin kevät konsanaan!


Kiitos kaikille ihanille lukijoille kommenteistanne, ja kiitos lapsilleni, miehelleni ja muulle perheelleni ikimuistoisista hetkistä. Kiitos muuten appivanhemmilleni ihanasta joulusta! Olimme koko poppoo tyttöä lukuunottamatta kuumeessa ja flunssassa, mutta tsemppasimme ja saimme aikaan perinteisen, lämminhenkisen joulun.




Kiitos myös ystäville, vanhoille ja uusille. Ja kiitos Miia tästä blogista. Ensi vuonna olemme tässäkin suhteessa aktiivisempia! Siinä ainakin yksi lupaus uudelle vuodelle.


Onko teillä mitään uuden vuoden lupauksia tai toiveita uudelle vuodelle? Minä aion ja lupaan aloittaa aktiivisen liikunnan. Aion myös nauttia yhä enemmän perheestäni ja ennen kaikkea ottaa rennosti! Muuta en lupaa. Eiköhän tuossakin ole jo tarpeeksi yhdelle vuodelle? :)

Kaikkea ihanaa uudelle vuodelle!

Marjo x

Happy New Year! What a year it's been! This time around the year changes in a warm weather. I can't remember another New Year's Eve quite this warm... Christmas was lovely, although the we spent it suffering from a terrible flu. Hope you all have a lovely New Year. I promise to be more active with this blog come new year. And the same goes for exercising! Are you making any new year's promises?

Marjo x

2 kommenttia:

  1. Hyvää Uutta Vuotta! Löysin sattumalta blogin vasta nyt. Hauskaa. Taidetaan olla tuttuja vajaa muutama vuosi sitten muskarista, jos en nyt ihan väärin muista tai tunnista! ;) Meillä A tyttönen, ja sinä taisit käydä pikku M:n kanssa siellä muskarissa? :) Terkuin, Heidi

    VastaaPoista
  2. Hyvää Uutta Vuotta Heidi! Hauskaa, että eksyit tänne blogiimme, tervetuloa toistekin. ;) Muistan kyllä pienen A-neidin, miten teillä menee? Asutteko edelleen Larussa? Ehkä taas pian törmäämme! t. Marjo

    VastaaPoista