torstai 16. tammikuuta 2014

Ikuisuushankinta

Jos on olemassa yksi asia, jota juuri nyt eniten kaipaisin täydentämään vaatekaappiani, se on uusi laukku. Ongelmia uuden laukun hankinnassa on useita: yksi on hinta, toinen on näppäryys eli laukun tilavuus ja helppo kannettavuus. Kolmas on väri. Miten ihmeessä löytäisin laukun, joss kaikki kolme toivomaani ominaisuutta kohtaisivat optimaalisella tavalla?


Olen kuitenkin tehnyt itselleni unelmalistan kolmesta laukusta, jotka eniten ilahduttavat esteettistä silmääni. Ensimmäisenä kauan himoitsemani Sofia Coppola + Louis Vuitton -laukku. Rakastan sen mittasuhteita, olkahihnaa sekä klassista muotoilua. Täydellisen ihana. Valitsisin kuitenkin normaalinahkaisen version, en krokotiilinnahkaista. 

This is the one bag I desire the most. Sofia Coppola + Louis Vuitton. Unbelievably pretty, classic and the perfect size. What's also handy is that you can also carry it as a messenger bag. Pure bliss. 



Mutta se hinta! Jos olen oikein ymmärtänyt, tämä laukku maksaa USA:ssa noin 4000 $. Sofia Coppolan versiota ei saa Suomesta, sillä kävin oikein kysäisemässä sitä Helsingin liikkeestä. Lähin paikka olisi kuulemma Pariisi. Mahdollisesti Lontoo. 

But the price tag! If I've understood correctly, this bag costs around 4000 $ in the US. They don't stock this at Louis Vuitton in Helsinki, and the nearest place for witnessing this bag live would be in Paris, or maybe London.

Photo: Buy now, blog later
Ja tässä toinen, jonka olen kelpuuttanut listalleni: Celine Mini Luggage. Tämäkin on klassisen kaunis laukku, ja vahvan oloista nahkaa. Mustana näitä taitaa olla aika vaikea löytää? Tästä päästäänkin siihen, että musta laukku on siis ehdottomasti se, mitä juuri nyt kaipaan. 

This is the second bag I've put on my dream list: Celine Mini Luggage. This one is also very classic and of good quality, thick leather. In black, please. 


Photo: A bit coquettish

Ja tässä kolmas: Givenchy Antigona. Tässäkin samat ihanat piirteet kuin kahdessa edellisessä. Plussana vielä olkahihna. Täydellistä! Minkä itse näistä kolmesta valitsisit ja miksi? Tai omistatko jo jonkun näistä kaunottarista? Olisi kiva kuulla käyttökokemuksia näistä laukuista. 

And the third: Givenchy Antigona. The same, classic features as in the both bags above. Plus, with a handy strap. Which one of these would you choose and why? Or do you already own one? I'd love to hear your experiences with these beauties.

Marjo x

14 kommenttia:

  1. Kolmannen, koska sen käyttöominaisuudet olisi itselleni optimaalisimmat ja tykkään sen neutraaliudesta. Klassisin. Sopii kaiken kanssa. Ei kahdessa muuskaan vikaa ole, mutta en näkisi niitä itselläni. Jos itse saisin valita minkä laukun tahansa... En todellakaan tiedä mikä se olisi! Musta tuntuu, että se olisi jotain eleetöntä ja liki tylsää. Omituinen kommentti :-D. Ei kuitenkaan missään nimessä mitään erituisen prameaa. Ymmärtänet mitä tarkoitan :-). Iines

    VastaaPoista
  2. Moikka! Olemme samoilla linjoilla siis. Kun hankin seuraavan laukkuni, tulee sen olla tyyliä "menee kaiken kanssa." Tykkään klassisesta tyylistä muutenkin joten asusteet seuraavat luonnollisesti samaa linjaa. Hauskaa perjantaita Iines! T. Marjo

    VastaaPoista
  3. Antigona on aivan ihana muodoltaan ja kanto-ominaisuuksiltaan. Seuraava suosikki LV. Itse olen kyllästynyt mini luggageen, kun niitä näkyy olevan joka toisella, jotenkin "hohto" mennyt jo siitä ja persoonaton. Eli ääni ehdottomasti Antigonalle!

    VastaaPoista
  4. Moi, hyviä pointteja. Lähden perjantaina Lontooseen, ja pitääkin siellä testata Antigona ihan käytännössä. LV saa ainakin toistaiseksi jäädä haaveeksi. Ehkäpä siinä itselleni oiva 40-v. -lahja, sitten joskus hamassa tulevaisuudessa... :) t. Marjo

    VastaaPoista
  5. Hauskaa matkaa! Itse asuin siellä lähemmäs kymmenen vuotta ja nyt taas Helsingissä. Mä taas suunnittelen itselleni karkkiväristä Kellyä 40-v. Lahjaksi. ;) vielä on tosin aikaa miettiä ja säästää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, Kelly lahjaksi! Erittäin hyvä "aikuistumislahja". Kun täytin kolmekymmentä, päätin että olen tarpeeksi vanha kantamaan uskottavasti Mulberryn kassia. Kun seuraavaksi täytän pyöreitä, saas nähdä mihin uskottavuuteni silloin riittää! The sky is the limit, I'm sure. :)

      Poista
    2. On se jännä, miten laukkuja on kiva haaveilla ja "palkita" itsensä. Mä taas ostin itselleni B:n 30-v lajaksi. Sinä vuonna tuli myös hyvät bonarit ja sopiva laukku sattui tulemaan eteen Lontoossa. ;)

      Kiitos muuten museovinkistä, menen ehdottomasti lasten kanssa tutustumaan. Tytön kanssa käytiin aina the natural history museumissa. Ensi viikolla me käydään metsäretki-näyttelyssä.

      Poista
    3. Moi PP. Ja pahoittelut viiiiiivästyneestä vastauksesta. Ensin olin Lontoossa ja sitten flunssassa. Nyt onneksi taas kulkee! :) LUOMUS on hyvä, kannattaa todellakin mennä sinne ajan kanssa. Mekin menemme ensi kerralla muutakin kuin läpijuoksukeikalle...Hah! Bonarit kuulostavat fantastiselta. Veikkaan, että omat bonukseni menisivät juurikin samaan tarkoitukseen. t. Marjo

      Poista
  6. Samaa mieltä mini luggagesta. Ei ole niin klassikko, kuin oletin. Omaa silmää se ei miellytä enää yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi olla, että pitää todistaa laukku ensin livenä että voisin oikeasti sanoa varman mielipiteeni asiasta. Katsotaan, mitä Lontoosta löytyy!

      Poista
  7. Antigonaa äänestän! Mennään pian lounaalle, joohan? Evi x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Evi! Ensi viikolla lounas? Vauva mukaan! Soitellaan. X

      Poista
  8. minulla on toinen ja kolmas laukku :) suosittelen Mini Luggagea, hyvä koko ja laadukas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea hyvistä hankinnoista Anniina! Oma laukkusaldoni ei tällä Lontoon reissulla vielä noussut, pitää vielä katsella ja hypistellä ennen lopullista päätöstä. Onneksi monet laukut eivät ole tusinakamaa, ja niitä saa rauhassa miettiä ennen päätöksentekoa. Hauskaa helmikuuta! t. Marjo

      Poista