perjantai 14. helmikuuta 2014

Chanel Le Weekend

Ostin viimeviikkoiselta työmatkaltani Chanelin Le Weekend-voiteen. Oikeastaan tuote ei ole varsinainen voide, vaan ehkä ennemminkin kevyesti kuoriva seerumi.

Chanel Le Weekend in my bathroom. Avec the essential handcream. 
Le Weekendiä käytetään kahtena päivänä viikonlopun aikana seerumin tapaan. Se onnistui kuin ihmeen kaupalla kirkastamaan ihoani jo oikeastaan yhden viikonlopun aikana. Mahtava löytö väsyneelle talvihipiälle! Sain tätä pienen kokeilupurnukan Lontoon Selfridgesillä ja jäin heti koukkuun. Nyt kylppärissä komeilee ihanainen Chanel-purkki. Näitä pitää saada koko setti!

On my work trip last week, I bought the Chanel Le Weekend moisturizer. It's absolutely brilliant on winter bleary skin! I managed to get brighter skin over just one weekend. I'm hooked.

I'm sure I will soon look like Diane Kruger if I continue to use my Le Weekend religiously. ;)


Le Weekend maksoi lentokentällä noin 70 €. Voin kuvitella, että se kestää käytössä pitkään, joten siltä osin Coco Chanelin tokaisu ei ihan päde. Kertaostoksena tietenkin hintava, muttei mahdoton. Oletteko te jo kokeilleet näitä Chanelin kolmea voidetta (päivä, yö tai viikonloppu?) Toimivatko ne?

Kaunista viikonloppua!

Marjo x

2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä ylellinen sarja. Olin riemuissani, kun pääsin testaamaan noita kaikkia. Ihan huipputuotteet myös nuo muut, päiväversio on ihanan kevyt ja yö paksumpi ja ravitseva.
    Ja ihana myös tuo mainoskuvassa oleva huopa!

    VastaaPoista
  2. Lucky you. :) Sain myös tuon sarjan yövoiteen testiin, pienen näytteen. PItää kokeilla sitä pian! Sain myös testerin Le Lift-voiteesta joten uskon, että viimeistään sen avulla alan näyttämään Diane Krugerilta. :) Heh.

    VastaaPoista