torstai 13. helmikuuta 2014

Inspiraatiota inspiraation perään

Minulla on paha tapa säilyttää lehtiä luvattoman pitkiä aikoja, koska yleensä jokaisessa numerossa on vähintään yksi kuva, joka puhuttelee minua. Mikäli tällainen puhutteleva kuva, siis inspiraatiokuva, lehdestä löytyy, lehteä ei tietenkään voi hävittää. Säilyttelen lehteä siinä toivossa, että joku kaunis päivä aloitan leikekirjan teon. Tätä päivää ei vielä ole tullut. Sen sijaan lehdistä revittyjä irtosivuja löytyy lukuisia eripuolilta asuntoa. Alkuvuodesta päätin kuvata muutaman näistä irtosivuista, koska leikekirjaa ei edelleenkään ole olemassa.

Oheinen kuva on parin vuoden takaisesta Red -lehdestä ja se todellakin inspiroi. En ole missään vaiheessa luopunut kokonaan leveistä farkuista, vaikkei niitä tulekaan pidettyä niin usein kuin pillejä. Tämä johtuu enemmäkseen leveälahkeisten farkkujen aiheuttamasta kenkähaasteesta.



Puin tässä taannoin töihin asun, jonka inspiraationa toimi kuvan asu. Lumen ja liukkauden vuoksi jouduin kuitenkin jättämään ne kaikista leveimmät farkut kotiin ja turvautumaan näihin vanhoihin Seveneihin, jotka ovat malliltaan ennemminkin bootcutit.




Jakku: Maxmara, paita: Marimekko, farkut: Seven for all mankind, kengät: All saints
Miten on ruudun toisella puolella, onko sinulla paha tapa säilöä lehtiä pitkiäkin aikoja siinä toivossa, että leikekirja syntyisi kuin itsestään?

Taas mennään jo viikon puolivälissä enkä edelleenkään valita. Mukavaa keskiviikkoa kaikille!
Miia

Edit. Tänäänhän on tietenkin jo torstai - vielä parempi, eikö niin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti