lauantai 15. helmikuuta 2014

Neuleet esiin!

New Yorkin muotiviikolla näytettiin olevan yhtä mieltä siitä, mihin koko maailma pukeutuu ensi syksynä ja talvena: Neuleisiin.



Pics above: Michael Kors / style.com

Michael Kors on ollut pari kautta vahvassa nosteessa, ja hänen tuore mallistonsa vetoaa varmasti myös Pohjolassa. Värit ovat hillittyjä ja neutraaleja, paljon beigeä, ruskeaa ja harmaata. Sama väriskaala toistuu myös monen muun suunnittelijan kuten Marc Jacobsinkin fw14-mallistoissa. Näistä vaatteista tulee muuten itselleni jotenkin spa-mainen vaikutelma, ikäänkuin kaikki mallit olisivat juuri menossa hermolomalle spa:han.

Marc Jacobs / style.com
Huomatkaa ylipitkät lahkeet Jacobsin neulehousuissa. Muistan teininä harrastaneeni samaa, eli kultaisella 90-luvulla... Myös Calvin Klein -suunnittelija Francisco Costa näyttää fiilistelevän ysäriä ja grungea. Sen huomaa viimeistään maihareista.



Nyt kannattaa siis olla heittämättä neulesettejä kovin pitkälle vintin uumeniin - tarvitset niitä jälleen syksyllä. Myös vanhat Dr. Martensit olisivat nyt paikallaan. Voi, kunpa olisin älynnyt säilyttää omani, legendaariset ja rakkaat maiharini - ne, joihin virkkasin itse värikkäät kengännauhat... Back in the 90s, of course!

There seems to be a perfect understanging between the designers at New York fashion week on what we all want to wear next winter: Knits. So hold on to your jumpers, you will want them again come autumn! I wish I had held on to my Dr. Martins, the ones I knitted the coloured shoelaces for...

Marjo x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti