torstai 6. maaliskuuta 2014

Oscarit rentona

Traditioihini kuuluu katsoa Oscarit viimeistään 24 h lähetyksen jälkeen. Olen tehnyt sitä jo vuosikaudet, ja entinen työni elokuvatoimittajana ei näemmä ole poistunut systeemistäni. Rakastan Oscareiden tunnelmaa, red carpet -osiota ja jännitän suosikkieni puolesta. Haluan myös nähdä mokia, kompastumisia, aitoja hetkiä ja itkuisen sekavia puheita, jolloin tähdet ikäänkuin hetkeksi näyttävät inhimilliset puolensa. Tänäkin vuonna istahdin alas katsomaan jälkilähetystä yhdessä tyttäreni kanssa. Koska mekot ja muut on jo lehdissä ja blogeissa arvosteltu moneen kertaan, halusin itse koostaa fiiliksiä ja tunnelmapaloja after partyista.

Photos: People.com

Molly Sims ja Jennifer Garner juttelevat Vanity Fairin bileissä. Huomatkaa kengät sohvalla ja paljaat varpaat! Kukaan ei voi välttyä kipeiltä päkiöiltä, eivät edes tähdet. Huoh.


Tämä kuva ei ole bileistä, mutta juontaja Ellen DeGeneresin tilaama pizza näyttää maistuvan ainakin Brad Pittille. Pelkääkö Angelina saavansa mekkoonsa tomaattitahroja? 


Ja kuka voisi välttyä pupun korvilta, peace-merkeiltä tai muilta hassutuksilta valokuvissa? Anne Hathaway poseeraa Vanity Fairin bileissä, ja Oscar-voittaja, ihanainen Jared Leto kaappaa huomion itselleen. Jaredista puheenollen, Jared on tulossa Suomeen huomenna! Jos olette menossa Emma-gaalaan, sieltä voi bongata myös Jaredin. 


Kristen Bell ja Jessica Biel vaihtavat kuulumisia. Kristen näyttäisi olevan matkalla narikkaan, takki kädessä. Mrs. Justin Timberlaken käsivarret taas kertovat kovasta treenistä.

Sienna Miller ja Tom Sturridge nuupahtivat kesken juhlien ja vetäytyivät omiin oloihinsa halailemaan. Kumpi juo Stellaa?

Hauskaa torstaita, aurinkokin hymyilee jälleen! 

Marjo x





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti