keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Työasussa Espalla

Viime viikolla Helsinki alkoi tuoksua keväältä. Innostuin jopa riisumaan takkini Espalla, mutta vain hetkeksi. Olin pukeutunut palaveripäivän semirentoon asuun, eli farkkuihin ja jakkuun. Ei kovin eksoottista, mutta toimivaa ja klassista.

Jeans: 7 for Mankind / Coat: Marc by Marc Jacobs / Scarf: Acne Studios / Booties: Hugo Boss

Jacket: Joseph / T shirt: Alexander Wang


Ostin kyseiset farkut ja jakun viimekertaiselta Lontoon reissulta, kummatkin vieläpä samasta liikkeestä King's Roadin kupeesta. Alennusmyynnit olivat loppusuoralla, ja nämäkin löydöt olivat reilussa alennuksessa. Samoin myös Bossin kengät ovat alelöydöt Helsingin liikkeestä. Joskus käy hyvä säkä, vaikka en mikään alehaukka muuten olekaan.

Tällä viikolla aurinko paistaa jo aika ihanasti - voi että, miten odotankaan lämpimiä ilmoja! Ihanan iloista viikon jatkoa kaikille!

Marjo x

Last week it started to smell like spring in Helsinki. I even managed to take my coat off, for about a minute, but still. I was wearing a typical office outfit, nothing too exotic but comfortable and classic. The Joseph jacket and the jeans were a sales find in London, and the boots I managed to get on sale as well in the Boss Helsinki store. Generally, I'm not that big on sales but sometimes you just get lucky! This week the sun's been out and I'm definitely feeling the spring in my bones. So happy!

2 kommenttia:

  1. Kovin on minun mieleeni tuo asusi. Juuri sellainen rento perusasu, jossa varmasti viihtyy. Ale löydöt on kyllä ihania, itse olen tehnyt superhyviä löytöjä The Outnetistä :)

    Aurinkoista torstaita !

    VastaaPoista
  2. Kiitos kauniista kommentistasi, Sara! Ja kyllä, The Outnet. Heart heart. :) Aurinko paistaa niin ihanasti, että kohta pitänee kaivaa kevättrenssi esiin. Vai lupailivatko he nyt lunta viikonlopuksi? Toivotaan, että pian taas lämpenee. t. Marjo

    VastaaPoista