sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Syksyn wishlist

Syksyllä on hyvä haaveilla täydellisestä vaatevarastosta, koska syys- ja talvivaatteet ovat niitä ihanimpia. Lisäksi ne joutuvat Suomen ilmastossa niin kovalle kulutukselle, että uusia hankintoja on väistämättä tehtävä vuosittain. Siis aivan pakko.

Nämä toivelistan kaksi ensimmäistä ovat päätyneet listalle jo aika päiviä sitten. Ensimmäisen meinasin ostaa heinäkuussa Turun reisulla, mutta jätin kuitenkin sen siinä vaiheessa vielä kauppaan. Listalla ykköspaikkaa pitää Acnen Canada -huivi viininpunaisessa värissä. Siinä on hiukan "blogihuivin" vikaa, mutta vaikuttaa täydelliseltä. Kuten olen aiemmin todennut, huiveja ei voi olla liikaa.

Kuva: Acnen nettisivuilta

Seuraavana toivelistalla on mustat, polvimittaiset saappaat. Nämä kuvan Filippa K:t on vahva vaihtoehto. Jossain lehdessä törmäsin Whyredin täydellisiltä näyttäviin saappaisiin, mutta en ole onnistunut niitä löytämään edes heidän omilta nettisivuiltaan.
Kuva: Filippa K:n nettisivuilta

Rakastan mekkoja ja olen iloinen, että tänä syksynä kauppoihin tullee runsaasti neulemekkoja. Haussa väljä ja muhkea yksilö, jonka yhdistäisin yllä oleviin saappaisiin. Tämä J.Lindebergin mekko on kalliinoloinen (materiaali huomioiden), mutta ehdottomasti vahvin vaihtoehto tällä hetkellä.

Kuva: Booztin nettisivuilta

Lisäksi haavelistalla on uusi villakangastakki, jota olen tosin metsästänyt jo useamman vuoden enkä tiedä, tuleeko oikea vastaan vieläkään. Harkinnassa myös mahdollinen uusi laukku, jota ajattelin etsiä Italiasta. Haaveiluissani olen häilynyt kahden hyvin erityyppisen laukun, Fendin 2joursin ja Stella McCartneyn Falabellan, välillä. Saa nähdä, hankinko jomman kumman vai en laukkua lainkaan!

Täytyy kyllä todeta, että näitä toiveita pohtiessa mieleeni juolahti monta muutakin haikailun arvoista vaatetta. Saa nähdä, millaiseksi saldo loppuviimein muotoutuu. Kaikkea haluamaansa ei voi saada ja toisaalta ikinämilloinkaan en ole myöskään löytänyt kaikkea haluamaani. Mitä tarkempi kuva vaatteesta on mielessä, sitä todennäköisimmin sellaista ei löydy. Onneksi ei ole kyse elämästä ja kuolemasta vaan ainoastaan vaatteista.

Toivossa on hyvä elää! Miia

6 kommenttia:

  1. ihanat saappaat! Vähän samantapaiset ostin viime syksynä. Korkeilla koroilla oli viime talven lumettomilla helppo kävellä, mutta jos tulee samanlainen talvi kuin aiempina vuosina, jäävät vähemmälle käytölle.

    Huiveja ei koskaan voi olla liikaa, näin vakuuttelen itsekin itselleni, vaikka kaapit pursuilevat. Siispä olenkin hetken ostolakossa. Ehkä vuodenvaihteessa Japanissa huiviostolakko pettää, kun en varmaankaan paljoa vaateostoksia pääse tekemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eivätkö olekin! Korko ei saa tosin olla liian korkea, sillä saappaat tulevat arkikäyttöön. Kuvan perusteella en siis päätöstä tee vaan saappaita on päästävä sovittamaan.
      Ymmärrän ostolakon, sillä ei sitä kuitenkaan liian monella huivilla mitään tee. Parempi olla muutama hyvä aktiivisessa käytössä kuin useita lojumassa laatikon pohjalla.
      Japani kuulostaa kivalta. :)
      Miia

      Poista
  2. Mulla on uutena kaapissa musta 2jours small :-)
    Täytyisi itsekin käydä vaatteet syksyä varten läpi ja merkata puutteet. Harmittavasti usein se mikä puuttuu, ei yleensä löydy kaupoista.

    t. mimi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen virallisesti kateellinen, Mimi! ;)
      Näin siinä usein käy. Johtuukohan siitä, että on liian tarkka mielikuva olemassa eikä mikään vastaa sitä riittävästi?!
      Tsemppiä puutelistan tekoon!
      Miia

      Poista
  3. Hei, tuo linkki ei enää toimi noihin saappaisiin.. Olisin kysynyt milloin löysit nuo saappaat netistä? Itse löysin juuri nuo kuvassa olevat Filippa K:n saappaat alle kolmella kympillä kirpputorilta o_O Ihastuin ikihyviksi.. Kengät kumminkin aitoa nahkaa ja niitä ei ole edes käytetty paljoa kun pohjat ja kannat on niin siistit

    -lellu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Lellu!
      Kiitos kommentistasi! Bongasin kengät Filippa K:n sivuilta ja niitä tosiaan oli tarjolla ainakin aiemmin syksyllä myös Helsingin liikkeessä. Aikamoisen löydön olet tehnyt. Mistä kirpparilta tällaisia löytöjä voi tehdä?
      Miia

      Poista