maanantai 6. huhtikuuta 2015

Koruja ja kosmetiikkaa

W1 -blogista tuttu Minna järjesti ystävänsä Katjan kanssa pop up -kutsut, joissa myytiin koruja ja luonnonkosmetiikkaa. Konsepti oli loistava ja törmäsinpä juhlissa myös tuttavaan vuosien takaa. Hauskaa!

Pidän kauniista koruista, mutta olen luvattoman laiska ostamaan niitä itselleni. Käytännössä kaikki koruni ovat lahjoja, lähinnä puolisolta. Siksi olin juhlista innoissani. Kun kädessä on skumppalasi ja tarjolla kauniita koruja, ei rahanmenoa koruvaraston täydennystä voi estää.




W1 Editin korut ovat kauniita ja niistä löydät lisätietoa omilta nettisivuilta täältä. Korut ovat myös kohtuuhintaisia, joten kynnys pieneen piristykseen ei ole suuri. Marjo löysi itselleen kauniin rannekorun Aisha´s Charms -merkiltä. Merkin rannekorujen juju on siinä, että ne solmitaan rennosti kiinni.
Kukkuu, huutelee kuvaaja.
Itselleni nappasin kaipaamani uudet korvakorut merkiltä Cara Tonkin. Korviksissa on yhdistetty kultaa ja hopeaa, joka tekee niistä monipuolisesti yhdisteltävät.

Vesper Small Loop -korvakorut
Hiukan jäin harmittelemaan, etten ostanut yhtä rannekorua. Se muodosti nimittäin täydellisen kimpan kelloni kanssa. Onneksi Minna kertoi, että W1 Editin nettikauppa aukeaa piakkoin. Äitienpäiväkin on tulossa sopivasti...

Korujen lisäksi myynnissä oli myös kosmetiikkaa The Butikin tarjonnasta. Heidän valikoimiinsa kuuluu useita luonnonkosmetiikan merkkejä kotimaasta ja ulkomailta.

Zao Cosmetics

Mia Höytö
Ostin itselleni Zao Cosmeticsin luomivärin, joka saapui viikonlopun jälkeen postitse kotiin kauniissa paketissa.

Avasin ensin ja vasta sen jälkeen muistin, että kuva unohtui. Hah!



Päädyin tummaan, vihertävän harmaaseen sävyyn enkä malta odottaa ensimmäistä testikertaa. Yritän muistaa ikuistaa todistusaineistoa teillekin.

Ikuistin toisen illan kauniista emännistä vielä loppuillasta. Aina yhtä upea Minna, jopa pelleillessään. Kiitos vielä uudemman kerran!

Pusero Filippa K
Laukku Stella McCartney, Falabella
Farkut Tiger of Sweden
Kengät All Saints

Pyhät on pian lepäilty ja on aika valmistautua uuteen työviikkoon. Se alkaakin omalta osaltani aikaisin aamulla minuuttiaikataululla, joten luvassa ei todellakaan ole mitään pehmeää laskua. Onneksi sentään on ihanan keväistä! Oliko sinulla rentouttava pääsiäinen?
Miia

4 kommenttia:

  1. Olipas hauskan näköisiä koruja, ihan uusi tuttavuus minulle, joten käyn tsekkaamassa nettikaupankin - muistuttakaa sitten kun se aukeaa, joohan?

    Pääsiäinen oli todella leppoisa ja rentotuttava, mutta tässä sitä taas istun jo läppärin kanssa sohvalla (ihan vaan nopsaan poikkesin blogimaailmaan hetkeksi, lupaan!), joten hulinalla lähden ensi viikkoon :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritämme muistaa. :)
      Vauhtia on piisannut tosiaan pari päivää, mutta eipä käy aika pitkäksi...
      Miia

      Poista
  2. Nuo ovat tosi kivat korvikset. Olen itsekin odotellut nettikaupan aukeamista juuri tuon saman sarjan korvikset mielessä. :-)

    Mimi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Toivotaan, että nettiputiikki aukeaa pian. Pari tuotetta olisi hankittavana...
      Miia

      Poista