sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Terapian tarpeessa

Kävin hiljattain Luxbagissa katsastelemassa heidän laukku- ja lompakkovalikoimaansa, kun kerrankin oli aikaa. Taisin olla liikkeessä tunnin verran ja sain muuten erinomaista palvelua. Instagramia seuraavat tietävätkin, etten poistunut liikkeestä tyhjin käsin. Laukkua en sentään ostanut, mutta pari ihanuutta, joista vain toinen oli heräteostos. Hah!


Vanha lompakkoni on jo hiukan liikaa elämää nähnyt ja uusi on kummitellut mielessä jo tovin. Hiukan harmittaa, että jätin syksyllä The Mall:n käynnillä upean mustan lompakon Balenciagan liikkeeseen. Mitä mahdoinkaan ajatella? Onnekseni tämä kaunis yksilö pelastaa tilanteen. Ihastuin hillittyyn kaksivärisyyteen ja ennen kaikkea kokoon. Olinkin jo täysin kyllästynyt jättilompakkooni, jonne voi kerrytellä kuitteja (ja kanta-asiakaskortteja) ihan liian paljon.



Toinen ostoksista oli heräteostos, mutta onneksi se oli alennusmyynnissä. Ihastuin sinisen eri sävyjä yhdistelevään Fendin nahkarannekkeeseen ja nappasin sen mukaani siltä seisomalta.


Tiedoksi muuten, että Luxbagia kannattaa seurata Instagramissa, jos haluaa pysyä kärryillä heille tulevista uutuuksista ja täydennyksistä. 

Jassoo, se onkin sitten (taas!) sunnuntai ja ohjelmassa on perinteiseen tapaan pyykinpesua ja muita kotihommia. Töitäkin olisi tehtävänä vielä illan ratoksi. Puolentoista viikon päästä yksi todella iso työprojekti on ohi ja jokailtaisen työnteon sijaan aikaa on toivottavasti muun muassa lenkkeilyyn. Tämä kevät on ollut kovin kummallinen, sillä olen urheillut todella vähän viimeisen kolmen kuukauden aikana ensin flunssakierteen ja nyt työkiireiden vuoksi. Toivottavasti pääsen takaisin normitahtiini edes. Iloinen asia on, että tänä kesänä muodissa ovat kokouikkarit bikinien sijaan.

Turvaudutko sinä milloinkaan terapiashoppailuun vai onko käytössäsi joku muu tehokas keino?
Leppoisaa sunnuntaita, Miia



2 kommenttia: